VOLCANO ZAPPER – универсален домашен лечител

oblache.net ян. 18 2011 1 коментар

Днес е изключително актуално да се води здравословен начин на живот. Много хора посещават фитнес – клубове, спортуват, увличат се по различни методи за поддържане на здравето и запазване на младостта и красотата. Някои постоянно приемат витамини и биологично-активни добавки за повишаване на имунитета и въпреки това се разболяват от различни болести. От почти „безобидния” грип, до сериозни болести – сърдечно- съдови и онкологични заболявания. Днес съществува нов подход в разбирането на причините за широкия спектър заболявания. Съвременни изследвания потвърждават изказаното през 90-те години на XX век предположение, че основен фактор за развитие на редица заболявания ( в това число и най-тежките )  представляват скритите паразитарни инфекции. Именно затова за всеки човек е изключително важно първо да  изчисти организма си от различни патогенни паразити и продукти на тяхната жизнена дейност и едва след това  да пристъпва към приемане на възстановителни и оздравяващи препарати или процедури. В този материал ще се  питаме да разкажем за проблемите, причинявани от паразитите и за жестоката статистика за разпространение на паразитните заболявания. И най-важното – ще предложим нова, комплексна методика за  очистване на организма от паразити с помощта на апарата Volcano Zаpper.

Паразитите в организма и причиняваните от тях заболявания.

Всички ние живеем в 21 век, във времена на технически прогрес и всички ние, освен че се облагодетелстваме от развитието на съвременната  цивилизация, ставаме и жертва на значителните негативи,съпътстващи това развитие. Неблагоприятната  екологична обстановка, електромагнитните излъчвания от мобилни телефони, компютри и битова техника,  забързания ритъм на живот, неправилното хранене, хроничната умора, стресът – всичко това води до  значително понижаване на имунитета на човешкия организъм, в резултат на което той става лесна мишена за  редица инфекциозни и паразитни агенти.

Когато се разболяваме, много често се стараем да се справим с  проблема сами. Ако не успеем, търсим лекарска помощ, която обикновено се изразява в предписване на  химически лекарствени препарати. Симптомите на заболяването понамаляват и това е добре. Но доста често  се случва така, че възникват нови заболявания. Много хора страдат от хронични болести и редувайки терапия след терапия, сякаш привикват към този начин на живот.

Официалната медицина поставя диагнози,  съгласно известна класификация на заболяванията. Много от нас боледуват от респираторни заболявания,  грип, сърдечно-съдови заболявания, проблеми с храносмилателната система, а всеки ден някой чува ужасната диагноза – рак. Това съвсем не е пълният списък на проблеми, които медицината се опитва да реши  с класически методи, които за съжаление твърде често се оказват неефективни. Освен това етиологията на  редица тежки заболявания като паркинсон, рак, спин, множествена склероза, мускулни дистрофии и др.  съвсем не е известна и на класическата медицина. Съществуват различни подходи в изясняването на  причините за тези заболявания и една от най-сериозните в последните години гласи, че основен фактор за  патогенезата се явяват паразитарните инфекции (инфекции причинени от паразити).

Резултатите от многобройни изследвания в областта на вирусологията и паразитологията позволяват да се  разгледат причините за заболяванията по един нов начин. Оказва се, че паразитите, живеещи в нашия  организъм могат да предизвикат симптоми на всички изброени заболявания. Ако организмът се очисти от  паразитите си, човек може да се почувства отново здрав и сравнително лесно да се избави от мъчещите го  дълги години здравословни проблеми. За жалост голяма част от съвременните специалисти и  фармацевтични компании продължават „да не виждат“ този начин на лечение. Все още съществуват само класическите представи за природата на заболяванията. Навярно така е и по-удобно. В обществото не е  прието за прилично да обсъждаме наличието на паразити в организма ни. Сякаш по- естествено е да приемем,  че сме настинали, че имаме наследствена обремененост или просто, че ….някой просто се е разболял от нелечима болест.

За радост днес са общодостъпни редица изследвания на учени, занимаващи се с паразитарни  аболявания. В тази връзка са проведени огромен брой експерименти и получените резултати от тези независими изследвания потвърждават, че действително паразитите в организма са причина за огромна  група заболявания.

Неофициални оценки правени в САЩ (Рос Андерсон) и в Русия (Н.Кравченко) посочват, че 90 – 93 % от  населението е носител на паразити, без да подозира за това. През 2006г. автори на медицински изследвания в  областта на паразитологията в САЩ са установили, че минимум поне един вид паразит живее в организма на  85% от възрастните американци. Някои специалисти смятат, че тази цифра достига до 95%. В Европа  положението не се отличава значително от това в Америка.

Съгласно данни от СЗО от паразитарни  заболявания са инфектирани почти 75% от неселението на Земята, независимо от нивото на социалния им  живот. Тази статистика е характерна и за развиващите се, и за развитите страни. 80% от всички съществуващи  аболявания са или директно свързани с паразитите, или са следствие от тяхната жизнена  дейност в човешкия организъм.

Паразитарните заболявяния са причина за забавяне на психическото и  физическото развитие при децата, понижават трудоспособността на възрастното население. Предизвиквайки алергии в организма на поразения човек, паразитите понижават естествените му съпротивителни сили срещу  нфекциозни и соматични заболявания, намаляват ефективността на  профилатиките с ваксини. Човек  може дълго време да се старае да повиши своя имунитет, приемайки скъпи препарати, или дълги години да  лекува сериозно хронично заобляване, а в същото време напълно вероятно е причина за неговите страдания  да бъдат паразити, намерили място в неговия организъм.

Хроничните заболявания в 100% от случаите са предизвикани или са съпроводени от паразитарни инфекции, като в 60% от случаите те са предизвикани от  хелминти (паразитни червеи). С гъбични инфекции днес са заразени повече от 25% от населението на Земята.

Статистиката наистина е ужасяваща. Не Ви се вярва? Трудно ви е да приемете, че в организма ви живеят  отвратителни паразити?

Тогава още една статистика – 90% от всички изследвани от патоанатомите трупове  съдържат крупни червеи, прости и едноклетъчни паразити. А раково болните просто са „препълнени” с  паразити.

Заразяването с паразити може да стане по различни пътища: чрез храната, в резултат на приемане  на яйца на хелминти с  неизмити зеленчуци, при употреба на меса и риба, с развитие или носители на  паразитни форми на живот, при употреба на вода от водоеми, съдържащи ларви на паразити. Наред с това  чрез кожата – при контакт със замърсена почва или при къпане, чрез плацентата, при ухапване от заразени  насекоми, а в някои случаи – дори от домашен прах.

За повечето от нас най-познати са заболяванията, предизвикани от бактерии, насекоми, акари. Вирусните инфекции се обсъждат от хората, в средствата за  масова информация, описани са в десетки трудове.

По оценка на Световната Банка икономическите загуби от  чревни хелминти заема четвърто място в света сред всички болести и травми.

Доктор Рос Андерсън пише:  „Аз смятам, че най- недиагностицируемият здравословен проблем в историята на човечеството  представляват паразитите. Осъзнавам, че това заявление е доста смело, но то е основано на моя двайсет  годишен опит и практика”

Какво представляват паразитите? Това са организми, живеещи за сметка на своя  хазяин (приемник). Паразитът живее вътре в организма ни свой паралелен живот, използвайки нашата енергия, нашите клетки, храната – която ние използваме, поглъща витамините и добавките, които ние  приемаме за подобряване на своето здраве. При много хора, които водят здравословен начин на живот и се  хранят правилно не се налюдава подобряване на здра- вословното състояние именно поради наличие в  организма им на паразити. Оздравяването на организма с помощта на хранене, упражнения, закалителни процедури, без предварително да се изба им от паразитите, дава изключително незадоволителен резултат.

Съгласно данни  от световната медицинска литература в последните 10-15 години хелминтите, освен в храносмилателния тракт, все по-често се локализират в други органи: бели дробове, черен дроб, бъбреци, сърце, мускули и  стави, мозък, кръв, кожа, даже и в очите.

Наред с това паразитите се оказват изключително приспособими –  те успяват да замаскират своето присъствие чрез симптомите на най-често срещаните проблеми. За жалост,  якои съвременни лекари продължават да лекуват тези симптоми с традиционни методи и  лекарства, увеличавайки дозата и разширявайки спектъра на предписваните препарати, причинявайки още  по-големи вреди.

Ето защо специалистите препоръчват очистване от паразити на всички, които страдат от  „популярните” заболявания и на които традиционните лекарства не помагат.

Наистина болестите,  причинявани от паразити се маскират като невинни заболявания от гледна точка на официалната медициа –  оражения на лигавиците, заболявания на кожата (акне, пигментни нарушения, брадавици, пукнатини по  петите, гъбични увреждания между пръстите на краката), поражения на жлезите на устната кухина, ангини,  заоблявания на вътрешните органи.

Популярните бронхити, пневмонии, ОРЗ най-често са следствие на  заселване на ларви на аскариди и глисти в алвеолите на белите дробове. Атеросклерозата например е болест,   в резултат на заселване на трихомонади в стените на кръвоносните съдове.

Когато паразитите  започват интензивно да се размножават, то първото което изяждат от организма, това е силиция. А калцият  – строителят на костите, не се усвоява при дефицит на  силиций. Именно затова остеохондроза, радикулит,  полиартрит също имат паразитарна основна.

През 1992-93г. в Московския Научноизследователски институт по вирусология са осъществени уникални научни изследвания, свързани с болестта СПИН.  Резултатите потвърждават изследванията на микробиолога Т.Свищов – за развитието на СПИН главна роля  играе трихомоназната инфекция.

Д-р Хулда Кларк е може би най-популярният изследовател в  областта на паразитите и причиняваните от тях болести и проблеми. Тя счита, че всички ракови заболявания и СПИН имат паразитарна природа и ако  пациентите се избавят от тези паразити, то могат да елиминират и болестите. Болшинството специалисти обаче са доста внимателни в своите изказвания и признават само „възможна” връзка между паразитите и  заболяванията, които и тук разглеждаме.

Въпреки това, по данни на СЗО от 50 милиона човека, умиращи  ежегодно в света, при повече от 17 милиона причина за смъртта представляват заболявания с инфекциозна  или паразитарна основа.

Все по-разпространените – множествена склероза, артрит, псориазис, хипертония,  язвена болест, рак, инфаркт, диабет, инсулт, импотентност, миома, ерозия, безплодие, хроничен простатит, васкулит и епидидемит се свързват с различни паразити, вируси, бактерии – хламидии, микоплазми,  уреаплазми, гарднерели, генита лен херпес и др.

Медицината успява да се пребори с бързите инфекции, бо лестите, които възникват скоро след заразяването и на които организмът на болния активно реагира с висока  емпература, болки, повръщане, кихане и т. н. В тези случаи болният взема лекарствени препарати,  които стимулират защитните сили на организма, и той оздравява.

Медицината обаче е безсилна в борбата с  бавните инфекции, защото както тя, така и самият болен, изпускат момента на заразяването с носителите на  инфекцията и не забе лязват началните етапи на болестта. А когато болестта заявява за себе си чрез  ногобройни симптоми, тя става практически  неизлечима или хронична.

Медицината почти не се интересува  от вирусите, които постоянно търсят убежище в клетките, в това число и в еднокле тъчните паразити, но  именно тези прости организми (трихомонадите, хламидиите, ламблиите, гъбичките, аскаридите, глистите  на главния мозък, половата система, остриците, глистите на сто машно-чревния тракт, мускулните трихини)   ричиняват бавни инфекции.

Родоначалникът на паразитологията в Русия акад. К. И. Скрябин е предвидил страшните перспективи на  заразяването с глисти. Той е отбелязал следното: „Нито икономическото процъфтяване, нито лагополучието, нито провеждането на масови оздравителни мероприятия няма да доведат до ефективни  резултати, ако хората в страната продължават да бъдат неосведомени“. Нека тогава да се запознаем  по-отблизо с паразитологията, защото по този начин може би ще успеем да помогнем на близките си в  лечението на така наречените „неизлечими“ болести. В днешно време ние се намираме в обстановка на пълна неосведоменост по въпросите за опасността от хелминтози, като в същото време паразитните болести  заемат четвърто място по брой на болните. На първо място са сърдечно-съдовите заболявания, на второ  място е ракът, на трето място – инсултът. Ако се разгледа причинно-следствената връзка за възникването на  болестите от първото, второто и третото място, то почти всички те се развиват в резултат на обитаването на паразити в човешкото тяло. В наши дни, когато се увеличава разнообразието от поразяващите ни паразити   когато за съжаление конвенционалната медицина не винаги може да помогне, изключително  важно е да се погрижим сами за себе си. Нека навреме разпознаем и се погрижим за възможните проблеми,  причинени от паразити в нашия организъм.

Най-разпространените симптоми на присъствие на паразити в организма на човека са следните:
· Стомашно – чревен синдром – наличието на паразити предизвиква възпаление на чревната стена, което води  до намаляване усвояването на основни хранителни вещества.
· Запек – породен от механично блокиране на общите жлъчни и чревни пътища, причинени от паразити.
· Диария – предизвикана от произвеждани от паразити вещества, водещи до загуба на натрий и хлориди, което често води до воднисти изпражнения.
· Подуване на коремните органи и газове – причинени от възпаление, в резултат от наличието на паразити в организма.
· Анемия – настъпва, когато паразити, прилепени към чревната лигавица, смучат хранителни вещества.
· Алергиите също може да са резултат от наличие на паразити в организма. Продуктите на тяхната жизнена дейност постъпват в червата и се всмукват в кръвта. Това активира имунната реакция на организма, проявена в производство на завишени дози на специфични защитни клетки, предизвикващи алергична реакция. · Болки в стави и мускули – възникват при травмиране и възпаления на тъканите в случаите, когато паразитите се заселят в най – удобните за тях места, например ставната течност и мускулите.
· Проблемна кожа – Чревните паразити могат да предизвикват копривна треска, обриви, екзема и други кожни  еакции от алергичен характер. Язвите по кожата, подутините и възпаленията, папиломите и дерматитите могат да бъдат резултат от присъствието на микроорганизми в човешкото тяло.
· Отслабен имунитет – паразитите отслабват имунната система като намаляват отделянето на  имуноглобулин в организма, а присъствието им постоянно стимулира реакцията на имунната система. След време отслабването на защитните сили на организма може да доведе до проникване на бактериални и вирусни инфекции в човешкото тяло.
· Нервност и безпокойство – често представляват симптоми на глистна инвазия. Възникват в резултат на дразнене на ЦНС от отпадните продукти от обменните процеси в орга-низма.
· Хронична умора, съпътствана с характерната слабост, бързауморяемост, грипоподобни симтпоми, апатия, понижена концентрация и памет – подобни симтпоми са свързани с недостик на хранителни вещества в организма, заради лошото усвояване на белтъчини, въглеводороди, мазнини и особенно витамините А и В12. наличните в организма паразити причиняват анемия, и интоксикация.
· Нарушен сън, скърцане със зъби по време на сън представляват реакция на нервната система на чужди за организма дразнители. Честото събуждане през нощта, особенно между 1 и 5 часа, също може да е в  резултат на опитите на организма да се избави от токсичните вещества, отделяните от паразитите в черния  роб.  От биоритмична гледна  точка тези часове на нощта се управляват от черния дроб. Нарушенията   на съня могат да бъдат провокирани и от излизането на някои паразити през нощта, което   води до неприятни усещания и сърбеж в областта на ануса. Една от основните причини за появата на  хемороиди е развитието на нематоди под лигавицата на правото черво.
· Сред признаците за наличието на паразити в организма също може да се добавят: увеличение на теглото,  прекомерен глад, загуба на тегло, лош дъх, пъпки, мигрена.
· Рак и СПИН – през 1990-95г. в Русия са били проведени научни експерименти на клетъчно, молекулярно и  енетично ниво за откриване същността на раковите клетки в човешкия организъм. Тези изследвания са били  извършени в Санкт- Петербургския Научно-изследователски институт по акушерство и гинекология,  Научно-изследователския онкологичен институт „Н. Петров“, Научно-изследователския институт по  епидемиология и микробиология „Пастьор“, Централния Научно-изследователски рентгено-радиологичен  институт и в Московския Научно-изследователски институт по вирусология „Д. Иваневски“. Резултатите от  експериментите показали, че раковата клетка представлява трихомонада, която се намира в онзи етап от  съществуването си,  в който е вече изгубила камшичето си (флагелум). Ракът или по-точно, крайната му  фаза, при която човек буквално се оказва между живота и смъртта представлява трихомоноза.

Американски учени са открили, че при развитието си в човешкия организъм трематодите от вида Fascio- lopsis busri отделят естествени отпадъци от своята дейност. Един от тези отпадъци предизвиква  стремителното деление на раковите клетки. Изследванията на учените са доказали, че в организма на  повечето болни от рак има наличие на трематоди. След унищожаването на паразита и отстраняването на  токсините от организма на болните, „неизлечимите“ болести също изчезнали. С разпространението на  промишлената обработка на продуктите, напитките, козметиката и лекарствата, хората са нанесли  значителна вреда на имунната си система, което улеснява проникването на паразити. Когато в тялото на  човека се появят много паразити, те започват борба за оцеляване, агресивността им се повишава. В  клетките на трематодите се произвежда вещество – ортофосфотирозин, което стимулира тяхната  шизогония и по този начин червеите започват бързо да растат. Ортофосфотирозинът, отделян от паразита,  предизвиква безконтролен ръст и на клетките на организма, в които са се заселили паразитите. Точно това  представлява ракът. Трихомонадите играят главна роля и в развитието на болестта СПИН , като именно те, а  не лимфоидните клетки на човека, както твърди официалната медицина, представляват основна причина за  появата на вируса на имунодефицита при човека.

Ракът е паразитно заболяване, а СПИН-ът е свръхпара- зитна болест, тъй като той се причинява от два  паразита: трихомонада – човешкия паразит и паразита на трихомонадата.

Съществена, но нe първична роля,  играят такива фактори като лошата екология, вредните навици, повишената радиация, злоупотребата с  антибиотици, хормоналните препарати, безразборният секс. Съществена роля за повишаването на злока- чествеността на рака и СПИН-а играе многобройната и разнообразната съпътстваща микрофлора

Нормално  е отделно да изведем признаците на присъствие на паразити в организма характерни за мъжа и за жената.

При  жените при паразитни поражения се наблюдават бяло течение, болезнена менструация, нарушения в  менструалния  цикъл, а също така и риск от последователно развитие на фиброми, миоми, фиброзно –  кистозни мастопатии.

При мъжете основно това са простатити, импотентност, аденом, пясък в бъбреците и  пикочния мехур Като цяло е важно да се разбере следното: ако сте се разболели – очистете организма си от  паразити. След това се опитайте да промените начина си на живот, иначе рискувате да се разболеете отново.

Паразитите са способни да живеят в организма на човека с години, дори десетилетия, като се приспособяват  и към най- неблагоприятните условия. Те се активизират тогава, когато намалее имунитетът на техния  стопанин, т.е. след прекарване на тежко заболяване, при стрес, вследствие на въздействието на  неблагоприятни екологични фактори, вредни излъчвания, лекарствени препарати и др.

Предпоставки за създаването на
Volcano ZAPPER или изходът от омагьосания кръг

През 1988г. канадката д-р Хулда Кларк (магистър по естествени науки, биофизик и доктор по физиология)  открива нов способ за сканиране на органите в тялото. В него са заложени принципите на  радиоелектрониката. Тя разработва специално устройство, което нарича СИНКРОМЕТЪР.

В какво се състои  идеята? Ако построим външна електрическа верига с точно подбрани характеристики на съпротивлението и  индуктивността, така че резонансната честота да бъде равна на честотата излъчвана от определен източник, веригата започва да вибрира. Например ако съединим веригата на генератор на звукова честота с тялото на  човек и поставим на контролна пластина лабораторен образец на някакъв „нашественик”, то можем  вслушвайки се в резонансния сигнал да определим присъства ли такъв „нашественик” в тялото ни или не.

Всеки жив организъм има своя уникална честота.Д-р. Хулда Кларк по опитен път изготвя диаграма с  резонансните честоти за много от известните паразити, вируси и бактерии. Следващата стъпка от нейните  изследвания била изказване на хипотезата, че като знаем резонансната честота на бактерии, вируси или  паразити и въздействаме с нея в продължение на няколко минути съответните паразити спират да излъчват  честота от собствения им диапазон – т.е. те или са загинали или необратимо са увредени. След провеждане на  редица изследвания, тази хипотеза била потвърдена.

Това откритие позволява на д-р Кларк съществено да  разшири своята дейност и да разработи нов метод на лечение,  който тя нарича Зепинг.

Зепинг – това е избирателно електропоразяване на патогенни организми –  паразити, бактерии, вируси, гъбички.

Знаейки диаграмата на честотите на повечето патогени, използвайки  честотен генератор, д-р Кларк е тествала пациенти за наличие на всеки от известните паразити. Следващата  стъпка била – лечение чрез зепинг.

По време на на експериментите на Кларк бил изведен важен постулат за  това, че: „генерираните положителни импулси представляват най-добрия начин за бързо избавяне от  патогенни организми”, при условие на достатъчна стойност на напрежението (5 – 10 Волта),  продължителност – 7 минути и подходящи честоти. (вирусите и бактериите загиват за 3 мин., тениите,  метилите и кръглите червеи за 5мин., а кърлежите – за 7мин.)

Диапазонът на честотите, излъчвани от човек,  се колебаят от 1520 до 9460 кХц. Патогенните микроорганизми имат честотен диапазон от 77 до 900 кХц.  Именно затова използването на зепинга е напълно безопасно, тъй като при него се използват честоти значително по-ниски от собствените честоти на човешкото тяло. Кларк прави още едно важно откритие –  благодарение на многочислените си експерименти тя установява, че еднократният зепинг не унищожава  патогени, скрити в други живи организми.

За да бъдат унищожени патогенните организми са необходими три  процедури.

Първият зепинг убива вирусите, бактериите и паразитите, като след няколко минути се  появяват още бактерии и вируси, които са били инфектирали паразитите и в последствие са напуснали  мъртвите паразити.

Вторият зепинг убива тези вируси и бактерии. Скоро се появяват отново малко на брой  вируси.

Третия зепинг убива и вирусите, които загиват по-трудно.

Защо вирусът, намиращ се вътре в  паразита, не загива при първия зепинг?

Електричеството протича по външните контури на обектите  и тялото на паразита служи като защитен щит за вирусите. Именно поради това единичен зепинг, води до частично или временно подобрение и често е последван от признаци на простуда или възпаление на гърлото.

А паузите са  необходими за пълното изменение на състоянието на патогените в целия организъм, което спомага за пълноценното им унищожаване.

Д-р Кларк е положила началото на изучаването на метода на въздействие  наречен от нея зепинг. Нейните изследвания показали, че голяма част от заболяванията (във всеки случай  много повече, отколкото се приема) са предизвикани именно от хелминти и патогенна миклрофлора, а  направеното от нея откритие поставя началото на създаване на уреди, позволяващи унищожаването на паразитите. Това направление е получило названието Активна биорезонансна терапия.

Нито една болест не е  непобедима благодарение на това ново разбиране.

В натрупването на опит и експериментални резултати, ние Ви предлагаме апаратът VOLСANO ZAPPER, разработeн в съответствие с особеностите на зепинга и отчитащ  резултатите на съвременните изследвания в тази област.

Върху кои болести има влияние апаратът VOLCANO ZAPPER ?
Въздействието му е ефективно при множество болести, като :
· Глистни инвазии (острици, аскариди, цепнии, смучещи червеи и др.);
· Заболявания, предизвикани от едноклетъчни организми;
· Заболявания, предизвикани от кожни паразити (краста,въшки);
· Вирусни и микозни заболявания (грип, венерически болести,хранителна токсикоинфекция);
· Гъбични поразявания (ноктови гъбички, млечница, лишеи и др.);
· Онкологични заболявания;
· Заболявания на стомашно-чревния тракт (язва, гастрит, хепатит и др.);
· Заболявания на пикочно-половата система (цистит, пиелонефрит, простатит и др.);
· Болкови синдроми (главоболие и мигрена, зъбобол, болки в областта на шията, гърба, ставите и др.);
· Кожни заболявания (псориазис, дерматити, язви, акне и др.);
· Заболявания на опорно-двигателния апарат (артрози, артрити, миозити и др.);
· Заболявания на ендокринната система (на щитовидната жлеза, захарен диабет и др.);
· Гнойни рани;
· Синдром на хроничната умора;
· Постоперативно лечение и възстановяване;


Самата терапия с апарата, освен подкрепящо действие върху организма, действа и стимулиращо върху  имунната му система. По този начин го прави по-устойчив на бъдещи атаки от паразити. Видимо повишава  жизнения тонус, подобрява па-  метта и мозъчната дейност. Друго положително действие е ускоряването на  метаболизма на клетъчно ниво (обмяната на  веществата), като по този начин се намалява затлъстяването инаднорменото тегло.


Вижте  какво се случва с паразитите под влиянието на уреда!Ако искате да научите повече за уреда пишете на oblache.net@gmail.com или се обадете на GSM 0887859248; 0896933532

 

Информацията на този сайт е с образователен характер и няма за цел да диагностицира, лекува или предотвратява което и да е заболяване, нито да замести лекарски съвет. С използването на този сайт Вие декларирате, че разбирате, че ние не носим отговорност за каквито и да е щети или загуби свързани с употребата на който и да е, от споменатите продукти. В случай, че страдате от някакво заболяване, моля обърнете се към лекар.

 

1 коментар

 1. Облачето Пети каза:

  Ето и един полезен коментар за всички, които имат домашни любимци.
  „Здравейте, казвам се Румяна, живея в Добрич и вече споделих впечатленията си от доста продукти на GM, които ползвам, а много от тях ползват и мои приятели, доверявайки ми се.

  Волкано Запер е незаменимият ни семеен лечител, но тъй като много обичам домашния си любимец, който вече е член на нашето семейство, реших, че и той има право да се възползва от тази семейна благина.

  Роки е американски кокер шпаньол. Той е на 12г. От 8години страда от демомикоза / диагнозата е поставена от ветеринарния лекар / и с всяко следващо лято нещата се влошават. Лекарите ме „успокоиха”, че до края на живота му, така ще е, т.е. през лятото ще го мажа с лекарството, ще му бият инжекции и…така до кончината. Тъй като съм човек, който пита, търси отговори и причини за всяко нещо, разбрах, че лечението, провеждано от ветеринарите, се извършва с лекарства, съдържащи кортикостероиди, а те увреждат органите както на хората, така и на животните. Реших това лято да опитам със запера, закупен заради моите здравословни проблеми, тъй като се уверих в положителния резултат. Лечението започнах на 07.07.2010г. с едно включване от 7 минути. Всяка следваща процедура се осъществяваше все по-лесно. На втория ден изкарахме един цял цикъл от 61 минути, а от третия – двуразово сме на запера за пълната процедура от 61 минути. Най-интересното е, че щом повикам Роки за поредната процедура, сам заема някаква удобна поза и дори върти опашка. Лечението провеждам, мажейки разранената от чесане кожа с Родопско чудо и запечатвам случващото се с фотоапарата. Снимковият материал ще приложа към текста. Ще се лекуваме 21 дни двуразово и ще видим какво ще се получи като резултат.

  След последния ден има виден резултат, чесането намаля, петната избледняват, но тъй като болестта на Роки е хронична, ще продължа лечението с още един курс от 21 дни, но след като изтекат 3-те седмици.

  Моето скромно мнение е, че заперът е чудесен, при това универсален домашен лечител, за което СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ! Всеки може да се увери сам – въпрос на личностен избор.“

По-нови коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *