Търсене

Малко повече за нас

Какво е вдъхновението за вас – красива снимка, чаша с кафе, усмивка на дете, желанието да създаваме, да се погрижим за себе си, да направим нещо мило за някой … Всичко онова, което ни движи напред, което ни кара да се стремим към съвършенство, да коригираме и преоткриваме, да забравим за несполуките и да търсим щастието продължавайки напред!

Заедно с вас ще търсим, ще създаваме и ще откриваме вдъхновение от малките неща. Ще готвим, ще се разкрасяваме, ще учим полезни трикове, ще правим партита, ще декорираме дома! Ще ви представяме ръчно изработени дизайнерски декорации и подаръци, ще споделяме с вас малки тайни от кухнята и ще се забавляваме!

Готови ли сте?

А какво да кажем за себе си…

Ние  сме семейство, които харесва красотата на малките неща. Не бихме се нарекли специалисти в дадена област, но желанието и стремежа са нашата движеща сила. А идеите – те просто извират! Всеки от нас изразява таланта си в една или повече сфери и се стреми да разширява кръгозора си, за да получава и дарява вдъхновение.

Сигурно се питате и защо точно oblache.net? Просто е! Помните ли, когато бяхте деца как наблюдавахте облаците и виждахте в тях различни фигури? Те се превръщаха от една в друга и така до безкрай развинтваха въображението ни. Така и в живота, едно нещо може да ни напомни на второ, след това на трето, четвърто… Това е въображение и вдъхновение. To може да ни даде повод да станем сутрин и да направим нещо красиво за себе си и за всички, които обичаме.

Пожелаваме на всеки от вас да бъде окъпан с дъжд от вдъхновение!

Поздрави,

Облачетата